2022 Faaliyet Raporu Ödülleri

PASHA Bank olarak, Türkiye’de faaliyet gösterdiğimiz 8 yıldan bu yana her zaman öncü ve yenilikçi olan bankamız, aldığı ödüllerle de kendisini ve sektörünü gururlandırmaya devam ediyor. İş dünyası ve toplum için yeni ve kalıcı değerler yaratmak vizyonu ile ‘Değer Katacak Bir Hikayemiz Var’ yaklaşımımızı yansıtan 2022 Faaliyet Raporumuz LACP ve IADA değerlendirmelerinde ödüllere layık görüldü. 2021 yılında ‘Güçlü, Güvenilir, Sürdürülebilir’, 2020 yılında ise ‘Birlik’ ruhumuzla güçlü finansal duruşumuzun birleşimi olan Faaliyet Raporumuzun ödüllerine, bu yıl yeni ödüllerle devam etmenin çoşkusunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Aynı zamanda Faaliyet Raporumuzun ilk ödül aldığı tarih 2017’de başlayan serüvenimizin, yeni ödüllerle taçlandırıldığına tanıklık etmek bizlere ayrıca mutluluk veriyor.

Beraber yürüdüğümüz bu yolda başarılarımızın arasına yenilerini katacağımıza ve daha nice ödüllere sahip olacağımıza inanıyoruz!!!

LACP (League of American Communications Professionals LLC)

Faaliyet Raporu / Bankalar - Ticari Kategorisi Altın Ödül

Faaliyet Raporu / Finansal Hizmetler Kategorisi Gümüş Ödül

IADA (The International Annual Report Design Awards)