Geleceğin Kadın Yöneticileri

 
Yazdır
 

PASHA Bank olarak, eğitimde fırsat eşitliğine ve kadın liderlerin güçlenmesine olan inancımızı yansıtan bir adım atmaktan gurur duyuyoruz. Üniversite hayatındaki kız öğrencilerin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerini desteklemek ve onları geleceğin güçlü kadın liderleri olarak hazırlamak amacıyla Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile "Geleceğin Kadın Yöneticileri" burs fonunu oluşturduk.

Burs fonumuz, genç kadınların eğitim ve kariyer hayallerine ulaşmalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir. Akademik başarılarını artırmak için sağlanan finansal destekle birlikte, öğrencilerimizin liderlik becerilerini geliştirmeleri için çeşitli eğitim, mentorluk ve bankamız içinde staj imkânı sunuyoruz.

Bu burs fonu, kız öğrencilerin sadece eğitimlerine katkıda bulunmakla kalmayıp aynı zamanda genç kadınların güçlü liderler olarak topluma katkıda bulunmalarına olan inancımızı yansıtmaktadır. "Geleceğin Kadın Yöneticileri" Burs Fonu aracılığıyla, kız öğrencilerin potansiyellerini maksimum düzeyde kullanmalarını ve kendi alanlarında etkili liderler olmalarını desteklemekten gurur duyuyoruz.

Burs fonumuza katkı sağlamak için, Türk Eğitim Vakfı Burs Fonlarına Bağış, GELECEĞİN KADIN YÖNETİCİLERİ BURS FONU sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederiz.

Internet Bankacılığı

Giriş

 

PASHA Bank Genel Müdürlük

Sultan Selim Mahallesi,
Hümeyra Sokak,
PASHA Plaza No:2/7
34415 Kağıthane / İstanbul - Türkiye