Yeşil Dönüşüm Programı

 
Yazdır
 

PASHA Bank’ın temel amacı; vizyonunda yer alan iş dünyası ve toplum için yeni ve kalıcı değerler yaratmak ve misyonunda yer alan sosyal ve çevresel duyarlılığı ile toplumun bugününe ve geleceğine değer katan uluslararası bir banka olmaktır.

PASHA Bank, sürdürülebilir olma ilkesi ile 2023 yılında yeni nesil sürdürülebilirliğin temel taşı olan “Yeşil Dönüşüm Programı”na adım atmıştır.

Öncelikle ofiste uygulanan dönüşüm ve iyileştirme programında asıl hedef, çevreye ve doğaya olan duyarlılığı vurgulayarak, ofisin, çalışanların ve dolayısıyla kurum kültürünün dönüşümünü sağlamaktır.

PASHA Bank temelde üç ana başlıkta iyileştirme sağlamayı tahahhüt etmektedir;

Bilinç Artırma başlığında, enerji tasarrufu, doğal kaynakların bilinçli kullanımı ve yaşam tarzlarının çevreye duyarlı hale dönüştürülmesi gibi konularda farkındalık yaratmayı hedeflemektedir. Sadece ofis için değil evler ve sosyal hayatlar için de öneriler, paylaşım ve eğitimlerle bilinç arttırarak farkındalık yaratmayı hedeflemektedir.

Diğer iki başlık olan Ofis ve Atık Yönetimi ile de enerji tasarrufu, doğal kaynakların bilinçli kullanımı, atıkların ayrıştırılması gibi konularda farkındalık yaratmayı hedeflemektedir.

PASHA Bank Ofisi’nde geri dönüşüm ve atık yönetimi en önemli süreçlerdir.

Ofis ortamında tüm atıklar geri dönüşüm kutularında, cam, plastik, pil ve kağıt olarak ayrıştırılır ve tek tek ölçüm yapılarak ilgili Kurumlara teslim edilir. 

Ayrıca PASHA Bank, elektronik atıkları da ayrıştırarak, e-atıkların çevreye verdiği zararı azaltıp sürdürülebilir çevre faaliyetlerine destek olmayı sürdürmektedir.

 

 

 

 

Internet Bankacılığı

Giriş

 

PASHA Bank Genel Müdürlük

Sultan Selim Mahallesi,
Hümeyra Sokak,
PASHA Plaza No:2/7
34415 Kağıthane / İstanbul - Türkiye