Kullanım Kılavuzu

 
Yazdır
 

PASHA Online Kayıt

PASHA Bank’ın, Kurumsal Müşterileri için hazırlamış olduğu internet şubesi “PASHA Online” a kayıt olmak için 0212 705 89 00 numaralı telefondan  başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kayıt işleminiz tamamlandıktan sonra kullanıcı adı tarafınıza bildirilecek ve ilk giriş için cep telefonunuza parolanız SMS ile gönderilecektir.

Sisteme ilk giriş ile birlikte size SMS ile gönderilen e-parolanızı değiştirmeniz ve güvenlik resmini seçmeniz gerekmektedir.

PASHA Online Giriş

PASHA Online’a giriş için Bankamızın web sitesi www.pashabank.com.tr üzerinde bulunan linkten giriş yapabilirsiniz.
Açılan sayfada size ait olan kullanıcı kodunu ve e-parolanızı giriniz. Girişlerde sanal klavyenin kullanılması önerilir.

E-parolanızı 4 defa üst üste yanlış girmeniz durumunda erişiminiz durdurulacaktır. Şifreniz bloke olduysa 0212 705 89 00’ı arayarak Bankamızla iletişime geçebilirsiniz.

Sonraki ekranda görüntülenen güvenlik resminin sizin seçtiğiniz resim olup olmadığından emin olunuz ve Bankamızda tanımlı olan cep telefonunuza tek kullanımlık SMS şifresinin gönderilmesi için devam tuşuna basınız. Kısa bir süre içinde cep telefonunuza SMS şifresi iletilecektir. Şifreyi sisteme girmek için 4 dakika süreniz bulunmaktadır. Bu süre içerisinde girilmeyen şifreler geçersiz sayılır ve yeni bir şifre almanız gerekmektedir.

Kullanıcı adı veya e-parolanızı unuttuğunuzda, SMS şifrenizin tarafınıza ulaşmadığı durumlarda veya SIM kartınızı değiştirmeniz durumunda 0212 705 89 00’ı arayarak Bankamızla iletişime geçebilirsiniz. İletişim hattımız 08:30-17:30 arasında hizmet vermektedir.

Ana Sayfa

İnternet Şubesi’ne giriş yaptığınızda ana sayfada sol menüde Hesaplar, Güvenlik ve Ayarlar 3 ayrı grup olarak görüntülenebilmektedir.

Her hangi bir menüye erişim sağlandıktan sonra ana sayfaya tekrar dönmek için menünün üstündeki Anasayfa tuşuna basmanız yeterlidir.

Üst menüden sisteme son 5 girişinizi raporlayabilir veya PASHA Online sayfasının arka planını kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca işlem yapmak istediğiniz ekrana Arama alanı üzerinden kısa yolla ulaşabilirsiniz.

Tüm sayfalarda yer alan ve sayfanın en üstünde bulunan güvenli çıkış linkini PASHA Online işlemlerinizi tamamladıktan sonra çıkış yapmanız açısından kullanmanız önerilir.

Kişisel Menüm

Sık kullandığınız işlemleri Kişisel Menüm’e ekleyebilir ve bu işlemlere hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kişesel Menüm’e ekleme yapmak için, eklemek istediğiniz işlem ekranında sağ üstte bulunan “+” tuşuna basınız. “+” tuşu eklemeden sonra “-“ olarak görüntülenecektir. “-“ tuşu ile ekleme yaptığınız işlemi Kişisel Menüm’den çıkarabilirsiniz.

HESAPLAR

Hesap Bilgileri

Hesap Hareketleri Menüsü ile Bankamızda açık olan tüm hesaplarınızın hareketlerini tarih, tutar, borç-alacak ve işlem tipi kriterleri ile izleyebilirsiniz. Görüntülemek istediğiniz hesabın yanındaki yuvarlağı işaretleyerek belirlemiş olduğunuz kriterlere göre hesap hareketlerinize ulaşabilir ve sonuçları excel dosyasına aktarabilirsiniz.

Hesap Detayları Menüsü ile Bankamızda açık olan tüm hesaplarınızın bakiyesini tek bir ekranda görüntüleyebilirsiniz. Hesaplarınıza ilişkin detay bilgileri incelemek için ilgili hesabın üzerine tıklamanız yeterlidir. Hesaplarınıza, kolay hatırlamanız için rumuz verebilirsiniz. Bu menüden hesaplarınıza ilişkin bilgileri e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

Ekstre

Hesaplarınıza ait ekstreleri görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz.

Çek/Senet İşlemleri

Çek İzleme Menüsü ile Bankamızdaki tahsil ya da teminattaki çeklerinizi takip edebilirsiniz.

Senet Bilgileri İzleme Menüsü ile Bankamızdaki tahsil ya da teminattaki senetlerinizi izleyebilirsiniz. Bu menüden ilgili senet giriş, vade ve senet çıkış tarihleri kriterleri ile sorgulama yapabilirsiniz.

IBAN İşlemleri

IBAN Bilgileri Menüsü ile Bankamızda açık olan tüm hesaplarınızın IBAN bilgilerine tek bir ekrandan ulaşabilirsiniz. Görüntülemiş olduğunuz hesapların detay bilgileri için ilgili hesabın üzerine tıklayarak daha fazla bilgi edinebilir ve bu bilgileri e-posta adresinize gönderebilirsiniz.

Krediler

İzleme Menüsü ile Bankamızdan kullanmış olduğunuz ve ödemesi halen devam eden tüm açık kredilerinizin takibini sağlayabilirsiniz. 

Güvenlik

Mevcut e-parola bilgilerinizi girerek yeni e-parolanızı oluşturabilirsiniz. Hesaplarınızın güvenliği açısından e-parola'nızı belli aralıklarla değiştirmenizi öneririz.

AYARLAR

Cep Telefonu Bilgileri

Kayıtlı cep telefonu bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Kişisel Bilgiler

Kayıtlı kimlik bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.

E-Posta Bilgileri

Kayıtlı e-posta adresiniz için görüntüleme ve güncelleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Telefon ve Faks Bilgileri

Bankamızda kayıtlı telefon ve faks bilgilerinizi görüntüleyebilir ve güncelleyebilirsiniz.

Firma Bilgileri

Kayıtlı kurumsal bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz.