DEİK Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan V. İş Forumu

 
Yazdır
 

T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve DEİK organizasyonunda 2012 yılından itibaren Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan’ın çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan iş forumlarından beşincisi bugün Ceylan Inter Continental Hotel, İstanbul’da gerçekleştirildi.

Foruma  T.C. Ekonomi Bakanı Yardımcısı Fatih Metin, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Şahin Mustafayev, Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Giorgi Gakharia, T.C Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nın yanı sıra üç ülkenin iş dünyası örgütlerinin yöneticileri ve işadamları katılmıştır. Azerbaycan ve Gürcistan’da pazar payının artırılması ve yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek iş forumu kapsamında üç ülke girişimcileri arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir.

Bankamızı temsilen CEO’muz H. Cenk Eynehan, PASHA Bank Azerbaycan Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Melih Mengü, PASHA Holding Türkiye Istanbul İrtibat Bürosu Başkanı Tural Piriyev ve PASHA Bank Finansal Kurumlar ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü Mustafa Duman foruma katılırken; Sayın Duman, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Bölgesel İşbirliği: Proje Finansman Modelleri konulu panelinde konuşmacı olarak yer almıştır.

Internet Bankacılığı

Giriş

 

PASHA Bank Genel Müdürlük

Sultan Selim Mahallesi,
Hümeyra Sokak,
PASHA Plaza No:2/7
34415 Kağıthane / İstanbul - Türkiye